Lars Mortensen den 29-08-2014
    Lindegårdskolens udviklingsplan.
    Her er et link til vores udviklingsplan. Det er en plan, som løbende vil blive opdateret og justeret. Gennem året skal der arbejdes med de forskellige områder på skolen og SFO samt i skolebestyrelsen.
    Lars Mortensen

Lars Mortensen den 29-08-2014
    Kære Forældre på Lindegårdskolen
    Frederikssund kommune har valgt at alt pædagogisk personale på skolerne skal uddannes i et pædagogisk koncept: True North.
    Vi har i denne uge allerede de første af sted, og de fortæller begejstret om kurset.
    I uge 36, 37, 43, 44, 46, 47 og 6 har vi på skift alle lærere og pædagoger af sted. Det bevirker at de enkelte klasser har en uge eller to uger, hvor timerne i en del fag dækkes af en vikar. Det kan naturligvis ikke undgå at gå lidt ud over undervisningen, men meningen er at den gevinst ved at få alle uddannet i konceptet langt overskygger de ulemper, der er ved, at lærer og pædagoger er på kursus.
    Her lidt om konceptet:
    True North Læringssystem
    True Norths Læringssystem er en samling af effektive lærings- og undervisningsstrategier, der beviseligt forbedrer elevernes resultater.
    Aktuel forskning i uddannelse viser, at mange initiativer har indflydelse på elevernes læring, men at nogle er mere effektive end andre. Hermed menes, at ethvert nyt initiativ eller enhver ny strategi du afprøver, formodentlig vil gøre noget godt. Men nogle metoder har en mere signifikant indvirkning end andre. True Norths Læringssystem tager udgangspunkt i forskning på alle områder, som relaterer til uddannelse og giver dig strategier, som dokumenteret har den mest signifikante indflydelse på elevernes læring. Det handler ikke om den nyeste trend inden for undervisning. Det handler om, hvad der konsekvent virker.

Lars Mortensen

Mette Arp Havsholm den 28-08-2014
    Slangerup Badmintonklub afholder Badmintonsportens dag

Kan du spille badminton som en verdensmester? - måske ikke - men du har mulighed for at prøve….

I forbindelse med VM i badminton i Danmark, vil Slangerup Badminton gerne give dig mulighed for at svinge ketcheren, og prøve kræfter med badmintonspillet. Derfor afholder vi Badmintonsportens dag, lørdag den 6. september fra kl. 12.00 til 17.00.

Der vil være mulighed for at låne ketsjere og prøve at spille – og det er også muligt at deltage i en minitræning, hvor alle – uanset alder og niveau - kan prøve nogle af de øvelser, der normalt bruges i vores træning. Vi vil også have en del af klubbens spillere i hallen, så du har også mulighed for at spille mod nogle af vores bedste spillere – hvis du tør J J J

I hallen vil der være repræsentanter fra klubben, som kan svare på alle de badmintonspørgsmål du har, eksempelvis: ”Hvilket hold passer til mig?”, ”Hvilket hold passer til mit barn?”, ”Har I et hold for forældre og børn?”, ”Hvordan fungerer holdkampe?”, ”Hvordan fungerer individuelle turneringer?”, ”Hvordan kan man rykke op i rækkerne?”, ”Hvilket udstyr skal jeg have for at komme i gang?” og meget andet.

Hos Slangerup Badminton trænes alle ungdoms-, senior- og veteranhold af uddannede trænere, og vi lægger vægt på, at badminton skal være for alle – både hvis du drømmer om at blive verdensmester og hvis du bare gerne vil have noget motion. Derfor har vi også en del motionisthold uden trænere, og tilbyder også baneleje, hvis I er nogle som gerne bare vil spille sammen.

Vi håber, at rigtig mange vil møde op til dette gratis arrangement og opleve glæden ved at spille badminton - så vi opfordre jer til at tage både naboer, familie og venner med til Badmintonsportens dag hos Slangerup Badminton.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael Stehr fra vores ungdomsudvalg på tlf.: 20467392 eller mail: webmaster@slangerup-badminton.dk.

Læs mere på www.slangerup-badminton.dk, og følge os på Facebook: https://www.facebook.com/SlangerupBadmintonklub