Lars Mortensen den 19-06-2015
    Til elever og forældre ved Lindegårdskolen

Sommerferien nærmer sig med raske skridt.

Vi beder alle om at kigge efter på reoler og hylder, om man skulle have en biblioteksbog, der ikke er blevet afleveret. Enkelte taskebøger skal ligeledes afleveres - husk at tage bogbind af - samt fjerne eventuelle mærker.

Glemte sager i årets løb - først og fremmest en hel del tøj - er samlet i glemmekasserne på den lange gang ved kontoret. KIG EFTER. Hvad der ikke bliver afhentet nu, sendes til en hjælpe-organisation.

Alle elever fra 0. til og med 2. klasse skal tømme deres gaderober og tage alt med hjem. Ved skoleårets start får de en ny garderobe.

Sidste skoledag.
    Fredag den 26. juni er sidste skoledag inden sommerferien. Alle elever møder kl. 8.00
    til 13. Nogle klasser skal flytte i nye lokaler, der skal klares den sidste oprydning og vi skal sige farvel til 6. klasserne dels i gymnastiksalen og dels med sportskampe mellem 6. klasserne, lærere og pædagoger.

Det nye skoleår begynder
    Mandag den 10. august kl. 9.00 – 14: 1. - 6. klasse.

Tirsdag den 11. august kl. 9.00 - 14: Nye børnehaveklasser.

Vi på Lindegårdskolen ønsker alle en rigtig god sommerferie.

Lars Mortensen