Lars Mortensen den 20-06-2014
    Tilbud fra Ungdomsskolen.
    Se bilaget:
    Lars Mortensen den 17-06-2014
    Til elever og forældre ved Lindegårdskolen

Sidste uge inden sommerferien bliver lidt anderledes:

Næstsidste skoledag inden sommerferien.
    Torsdag den 26. juni skal en del klasser bytte klasselokale, så de er klar til næste skoleår i det rigtige lokale. Der skal også ryddes op og der bliver sportskampe mellem 6. klasses elever og lærerne. Alle klasser møder kl. 8.15 til kl. 10.50. SFO har derefter åbent.

Vi beder alle om at kigge efter på reoler og hylder, om man skulle have en biblioteksbog, der ikke er blevet afleveret. Enkelte taskebøger skal ligeledes afleveres denne dag - husk at tage bogbind af - samt fjerne eventuelle mærker.

Glemte sager i årets løb - først og fremmest en hel del tøj - er samlet i glemmekasserne på den lange gang ved kontoret. KIG EFTER. Hvad der ikke bliver afhentet nu, sendes til en hjælpe-organisation.

Sidste skoledag.
    Fredag den 27. juni er sidste skoledag inden sommerferien. Alle elever møder kl. 9.00
    til 10.50. SFO har åbent. Vi skal sige farvel til 6. klasserne med mere - og derefter er der sommerferie.

Det nye skoleår begynder
    Mandag den 11. august kl. 9.00 – 13 eller 14 (det er de enkelte klassers skema der gælder): 1. - 6. klasse.

Tirsdag den 12. august kl. 9.00 - 14: Nye børnehaveklasser.

Vi på Lindegårdskolen ønsker alle en rigtig god sommerferie.
    Lars Mortensen