Lars Mortensen den 27-03-2015
    Ny skolestruktur - valg til nye skolebestyrelser

I forbindelse med ny skolestruktur, skal der skal foretages valg af forældre-repræsentanter til nye skolebestyrelser pr. 1. august 2015.
    I distrikt Slangerup: Byvangskolen, Lindegårdskolen og Kingoskolen bliver der afholdt valgmøde/opstillingsmøde torsdag den 7. maj 2015 kl.19.00 i Slangerup Idræts & Kulturcenter , Idrætsvej 5, 3550 Slangerup.
    Vi opfordrer dig som forælder til at opstille som kandidat til skolebestyrelsen og få indflydelse.
    Læs mere om valget i bilaget.
    Lars Mortensen

Lars Mortensen den 18-03-2015
    Kære Forældre
    Vi har problemer med, at mange børn efterhånden har fået ”rullesko” – sko med indbyggede hjul som de kan rulle på.
    Vi siger til børnene, at de ikke må rulle på dem indendørs. Indendørs går vi, ligesom vi heller ikke bruger rulleskøjter indendørs. Desværre er der mange børn, der alligevel lige skal rulle, når de går på gangene. Det bevirker, at de kommer til skade ved at falde eller støde sammen med andre, så sekretærerne på kontoret har travlt med hæfteplastre og isposer til buler.
    Jeg vil derfor opfordre til, at man lader ”rulleskoene” blive hjemme eller tager skiftesko med, så vi kan undgå alle uheldene.
    Lars Mortensen