Lars Mortensen den 23-06-2015
    Sommerferielæsning gør dit barn til en bedre læser

Det har vist sig, at de børn, der læser i deres sommerferie, udvikler deres læsning, mens de, der ikke gør det, går tilbage i deres læseudvikling, fordi de ikke får øvet sig. Derfor vil det være en rigtig god ide, hvis I opmuntrer jeres barn til at få læst i ferien.

Man kan hente inspiration til læseaktiviteter på denne hjemmeside

Selvfølgelig kan man også gå på skolebiblioteket inden ferien og finde bøger.
    God fornøjelse.

Lars Mortensen

Lars Mortensen den 19-06-2015
    Til elever og forældre ved Lindegårdskolen

Sommerferien nærmer sig med raske skridt.

Vi beder alle om at kigge efter på reoler og hylder, om man skulle have en biblioteksbog, der ikke er blevet afleveret. Enkelte taskebøger skal ligeledes afleveres - husk at tage bogbind af - samt fjerne eventuelle mærker.

Glemte sager i årets løb - først og fremmest en hel del tøj - er samlet i glemmekasserne på den lange gang ved kontoret. KIG EFTER. Hvad der ikke bliver afhentet nu, sendes til en hjælpe-organisation.

Alle elever fra 0. til og med 2. klasse skal tømme deres gaderober og tage alt med hjem. Ved skoleårets start får de en ny garderobe.

Sidste skoledag.
    Fredag den 26. juni er sidste skoledag inden sommerferien. Alle elever møder kl. 8.00
    til 13. Nogle klasser skal flytte i nye lokaler, der skal klares den sidste oprydning og vi skal sige farvel til 6. klasserne dels i gymnastiksalen og dels med sportskampe mellem 6. klasserne, lærere og pædagoger.

Det nye skoleår begynder
    Mandag den 10. august kl. 9.00 – 14: 1. - 6. klasse.

Tirsdag den 11. august kl. 9.00 - 14: Nye børnehaveklasser.

Vi på Lindegårdskolen ønsker alle en rigtig god sommerferie.

Lars Mortensen