Lars Mortensen den 07-05-2015
    Kære elever og forældre på Lindegårdskolen

Tilmeldingen til Frederikssund Musikskoles sæson 2015-2016 er nu åbnet.
    En stor del af skolens yngre elever har netop overværet en lille koncert med elever og lærere fra Musikskolen, og i løbet af denne uge får alle skolens elever ”den levende musikskolefolderfolder” med hjem. I folderen findes 11 små film med eksempler fra dagligdagen i Musikskolen, undervisning, interviews med elever og lærere og et par live-optagelser fra nogle af de mange koncerter, som Musikskolen laver hvert år.
    Der er mange andre tilbud i Musikskolen og alle tilbud – og alle de 11 små film kan ses på www.musikskolen.frederikssund.dk, hvor man også kan tilmelde sig.
    Undervisningen foregår på de større skoler i kommunen, men Musikskolen underviser også på jeres skole

På Lindegårdskolen underviser Musikskolen i:

Rytmusik, klaver, trompet, trækbasun, guitar, og sang.

På Byvangskolen  er der desuden Spirekor og violinundervisning, og børnene fra Lindegårdskolen kan tage bussen direkte fra Lindegårdskolen til Byvangskolen.
    Yderligere oplysninger: tlf. 4735 1244